2011 m. rugsėjo 6 d., antradienis

NEED HELP!!!!

Dar tik mokslų pradžia, o aš jau nežinau, kur dėtis. Panika paėmusi mane.. Kaip viską išmoksiu, kur galėčiau stoti.. Lietuvoje ar užsienyje.. Ar geri pasirinkti dalykai.. Kokius egzaminus laikyti.. ir iš vis ar ką nors išlaikysiu. Oh, kažkada galvojau apie psichologijos studijas, dar dabar kirba mintis, bet pagalvojus apie visas tas bėdas, kurias visi užkraus man.. Pagalvojus man ir savų užtenka.. Ir dar faktas, kad noriu nelaikyti matematikos egzamino, o ten jis būtinas..Ir dar.. išvažiuosiu trims savaitėms.. Tai va, kreipiuosi į jus, brangieji, noriu jūsų patirties, noriu sužinot, kur mokotės, kokių dalykų reikia ir dar labai būtų idomu sužinoti apie studijas užsienyje, ar verta? Kaip susirasti universitetą..? Ah.. Labai prašau padėkit, nes tuoj baigsiu išprotėt.. Nes, deja, nesu labai gera moksluose.

2 komentarai:

  1. Tos pačios problemos kankino ir mane. Beje, pati apie psichologiją irgi galvojau. Bet dabar studijuoju ne ten visgi. Nežinau, ką ir patarti, kai mano pačios sprendimai tikrai nebuvo atsakingai pasirinkti, viską apmąsčius. Kadangi pasirinkti, kokius egzaminus laikysiu, reikėjo anksti, kai dar apie studijas aš negalvojau, taigi užsirašiau beveik visus, išskyrus chemiją, kurios mokiausi A lygiu, o jau egzamino dieną atsirinkau į kuriuos nueiti ;D Man tai buvo gan daug streso, ypač pirmomis 12klasės dienomis, nes bijojau to, kad nežinau, ko noriu, bet po to viskas kaip ir praėjo. Ir man dar buvo atvirkštinė reakcija, nes iš mokytojų pusės spaudimas abiturientams mokytis buvo tikrai gan didelis, tačiau kuo jis didėjo, tuo labiau aš į viską žiūrėjau pro pirštus. Aišku, stengiausi, bet toks atsipūtimas buvo. Bent nuo streso plaukai nenuslinko;D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tikiuosi, jog viskas bus gerai, tik geriausia apie viską per daug negalvoti ir stengtis, kad viskas išsispręstų, bet kai vos ne kasdien primena apie egzaminus, tai šiek tiek apima panika.

    AtsakytiPanaikinti