2010 m. rugpjūčio 19 d., ketvirtadienis

I am your butterfly.

Jau naktis, kažkur toli po vidurnakčio, o gal prieš, kam rūpi tas laikas, ypač tokiomis akimirkomis. Mes sėdim mašinoje, mūsų nedaug, langai praviri, uodžiam nepakartojamą vasaros nakties mišinį- tik dėl jo verta gyvent, kad pajustum, tai. Plaukus, lūpas, veidus, darko ir glamonėja vėjas, galvose ir ausyse skamba: I, I, I, I am your butterfly, I need your protection, Need my samurai. Mes rėėkiam tuos žodžius, kad mus išgirstu jau sumautai miegantis miestas, o mes dėėėėją ant visųųųų, rėkiam, verkiam ir juokiamės. Tik tokiomis akimirkomis, kai tavo siela atitrūksta nuo kūno, o kūnas nuo sielos- pasiduodi, bet kam, džiaugiuosi, kad tą akimirką nieks nesugebėjo pasinaudoti, mano akimirkos lengvabūdiškumu, viskas nutrūksta, nors esi beprotiškai pavargęs, išrėki savo sielą iš paskutinių gelmių. I NEED YOUR PROTECTION.

I am your Butterfly, I am your Careless.

4 komentarai:

  1. Sveika. Jau gan seniai skaitau tavo blog'ą. Mintys išreiškiamos originaliai, man Tavo stilius patinka. Nesu ekspertė ir negaliu vertinti profesionaliai, tačiau gramatikos ar skyrybos klaidos gadina Tavo tekstus. Linkiu tobulėti! Rašyk toliau.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sveika, malonu, kad skaitai ir kad Tau patinka. O dėl klaidų tai visko pasitaiko gal tiesiog būtų keista, kad jų nedaryčiau, kai skaitau savo įrašus jų randu, tiesiog pasijuokiu ir rašau toliau. Dažniausiai rašau jausmų pagauta tai nevisada į jas atkreipiu dėmesį, bet pasistengsiu pasitaisyti. Tikrai, dėkui už pastabą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. taip taikliai parinktomis mintimis aprašytas toooooks pažįstamas jausmas :)

    AtsakytiPanaikinti